Openbare Orde en Veiligheid (OOV)

De veiligheid van burgers en medewerkers staat voor veel organisaties in de publieke sector centraal en de bereikbaarheid van hulpverleners staat hoog geprioriteerd. Bij een incident moet er snel worden gehandeld. DutyFlow helpt bij de openbare orde en veiligheid door de melding direct door te schakelen naar een hulpverlener die kennis van zaken heeft en weet wat er moet gebeuren.

Voordelen DutyFlow voor OOV

  Alle OOV medewerkers bereikbaar onder één nummer
  Automatische achterwacht
  Bereikbaar op je eigen mobiele telefoon
  Melding wordt altijd beantwoord

Medewerkers in de operationele dienst hoeven niet op zoek naar de dienstdoende bereikbaarheidsfunctionaris, maar bellen 24/7 naar één nummer per specifieke afdeling en krijgen altijd iemand aan de telefoon. – Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU)

Dankzij DutyFlow snel de juiste mensen oproepen en informeren

Een melding wordt via één centraal nummer direct doorgeschakeld naar de OOV medewerkers en er kan snel actie worden ondernomen. Het systeem zorgt voor een doorschakeling naar de Fallbackmedewerkers (achterwacht). Een melding wordt dus altijd beantwoord! De dienstdoende medewerkers zijn via één centraal telefoonnummer bereikbaar op het eigen toestel.

Collega’s kunnen heel eenvoudig onderling diensten ruilen en met elkaar communiceren via chat. En door de smartphone app heb je altijd de meest actuele planning op zak. Geen pagers, piepers, wisseltelefoons, diensttelefoons of andere devices meer.

DutyFlow levert een goed geborgd proces waarbij via een keuzemenu zelfs kan worden gefilterd op type melding/ incident.

Organisaties binnen de OOV die gebruik maken van DutyFlow zijn o.a. de Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU), Gemeente Delft en Waterschap Vechtstromen.

Ontdek alle functionaliteiten van DutyFlow

Functionaliteiten

Klantervaringen

Gemeente Eindhoven gaat voor een betere bereikbaarheid van hun service, oproepdiensten en gladheidsbestrijding
RAVU zorgt voor een betere bereikbaarheid dankzij DutyFlow oplossing voor oproepdiensten en bereikbaarheidsdiensten
Gemeente Utrecht gaat voor een betere bereikbaarheid van hun service, oproepdiensten en gladheidsbestrijding