Eenvoudig diensten plannen en ruilen met DutyFlow

Het is zo ver, nu ook met iTel Alert eenvoudig diensten plannen, ruilen en overnemen!

Vanaf nu is het mogelijk om de ‘iedereen kan het‘-roosterfunctie van DutyFlow te gebruiken binnen iTel Alert. Hiermee ontstaat een feilloze samenwerking tussen de belangrijkste producten van OrcaGroup, namelijk iTel Alert en DutyFlow. iTel Alert-gebruikers kunnen vanaf nu gebruik maken van alle voordelen van de roostering van DutyFlow. De planning van BHV-, storings-, of crisisdiensten was nog nooit zo eenvoudig. Geen uren gepuzzel meer met Excel-lijstjes of WhatsApp-groepen, maar snel een eenvoudig diensten plannen, ruilen en overnemen.

iTel Alert met de planning power van DutyFlow

  • Gemakkelijk diensten met back-up inplannen via DutyFlow

  • Via de DutyFlow app snel je diensten overdragen of ruilen

  • Direct contact met een collega via de chat of telefonie vanuit de mobiele app

Het kan allemaal!

Allereerst is het belangrijk om te weten dat deze DutyFlow planningstool een optie voor iTel Alert is. Voor de gebruikers van DutyFlow verandert er helemaal niets. Zij gebruiken DutyFlow zoals ze dat altijd al hebben gedaan.

Hoe werkt het diensten plannen?

Eenvoudig onderling diensten wisselen ruilen en overnemen

Na het activeren van de DutyFlow functie in iTel Alert wordt je bij het plannen van een dienst automatisch naar de planningsfunctie van DutyFlow geleid. Daar kun je voor één of meerdere functies de diensten invoeren. De gegevens van de gebruikers uit iTel Alert worden automatisch gedeeld: je hoeft gebruikers dus niet nogmaals in DutyFlow in te voeren. Na het invoeren van de diensten worden bij een alarmering alleen de mensen met dienst gealarmeerd. Een groot voordeel is dat mensen eenvoudig met elkaar van dienst kunnen ruilen via de DutyFlow app. De mobiele app is standaard onderdeel van DutyFlow.

Gebruik je al DutyFlow en wil je weten wat de integratie met iTel Alert voor jou kan betekenen? We laten je het graag zien tijdens een korte vrijblijvende demo.

iTel Alert is de grote broer van DutyFlow. iTel Alert is de nummer één in effectief en betrouwbaar alarmeren van groepen (bijvoorbeeld BHV). Bij een ongeval of een storing ontvangen alle benodigde medewerkers tegelijk een oproep. Zo ben je verzekerd van de beste respons bij een noodsituatie.