DutyFlow is ontwikkeld om het proces rondom bereikbaarheidsdiensten te verbeteren en vereenvoudigen.

Volle werkdagen, wie heeft ze niet. Dan heb je geen zin om uren bezig te zijn met de organisatie van de bereikbaarheidsdiensten. Puzzelen met roosters, Excel lijstjes, Whatsapp groepen en ervoor zorgen dat de wisseltelefoon bij de juiste persoon is… En dan zijn er altijd nog collega’s die willen ruilen en dan kun je weer opnieuw beginnen. Het werkt wel, maar als het makkelijker kan, graag!

Altijd en overal bereikbaar

DutyFlow schakelt een klant, patiënt of collega automatisch door naar de collega met dienst. Neemt die niet op? Dan belt DutyFlow naar de volgende back-up collega (achterwacht). Zo weet je zeker dat de beller altijd terecht kan met zijn melding.Alle medewerkers zijn via één telefoonnummer te bereiken en ontvangen de oproepen gewoon op hun eigen mobiele telefoon. De beller krijgt direct een medewerker aan de lijn of kan een boodschap achterlaten. In dit laatste geval ontvangt de dienstdoende medewerker de boodschap op zijn mobiele telefoon, kan zich eerst voorbereiden en belt de beller terug.

Nooit meer uren puzzelen met roosters

Met de ‘iedereen kan het‘-roostermodule kan je snel een rooster invoeren. Niet meer uren puzzelen en opnieuw beginnen als er een wijziging komt. Gewoon de juiste persoon op het juiste moment inplannen en DutyFlow doet de rest. Terugkerende diensten kunnen ook automatisch worden herhaald.

Onderling diensten wisselen en overnemen was nog nooit zo makkelijk. De medewerkers regelen dit zelf via de DutyFlow app. Gemak voor je collega’s en minder gegoochel met roosterwijzigingen.

Meer gemak, minder stress

Geen pagers, piepers, wisseltelefoons, diensttelefoons of andere foutgevoelige instrumenten meer. DutyFlow levert gemak voor elke organisatie met piketdienst. Medewerkers, teamleiders en bestuur ervaren minder stress en zijn tevreden over het eenvoudige proces rondom oproepdiensten.

Ontdek alle functionaliteiten hier!

Naar alle functionaliteiten
Huib Korsten directeur ceo OrcaGroup DutyFlow

A title

Image Box text

DutyFlow is door ons ontwikkeld voor blije klanten, blije medewerkers én blije managers en directie. Ons doel: het proces rondom oproepdiensten vereenvoudigen.

Huib Korsten – Managing director