Bereikbaarheid goed en makkelijk geregeld met DutyFlow!

In welke branch jouw organisatie ook zit. Maakt jouw organisatie gebruik van consignatiediensten? DutyFlow zorgt voor een eenvoudiger proces rondom bereikbaarheid.

Oproepdiensten in de zorg en welzijn branch voor betere bereikbaarheid

Zorg & Welzijn

DutyFlow is dé oplossing voor zorginstellingen die zoeken naar een efficiënte manier om medewerkers met bereikbaarheidsdienst snel te bereiken. Geen pagers, piepers, wisseltelefoons, diensttelefoons of andere foutgevoelige instrumenten meer. Dankzij DutyFlow zijn alle medewerkers met oproepdienst via één telefoonnummer oproepbaar. Lees meer..

Installatietechniek

Voor technische installaties geldt vaak dat deze het altijd moeten doen. Storingen kunnen zorgen voor productieverlies, materiële schade of zelfs onveilige situaties. Om zo snel mogelijk in te grijpen en de gevolgen van een storing te beperken, zijn veel installatiebedrijven 24/7 bereikbaar. DutyFlow helpt hierbij. Lees meer..

storingsdienst en oproepdienst in de installatie branch voor betere bereikbaarheid

Met DutyFlow worden onze klanten altijd door de juiste persoon te woord gestaan via het centrale nummer. Wij kunnen hiermee voldoen aan de SLA’s die wij met onze klanten hebben afgesloten en daarop rapporteren. Geen gemiste gesprekken en onduidelijkheid meer. – Istimewa Elektro

Storingsdienst en consignatie voor de ICT branch voor betere bereikbaarheid

Informatie en Communicatie Techologie (ICT)

Klanten stellen hoge eisen aan hun ICT omgeving: zonder ICT staat de organisatie stil. Daarom moeten klanten jouw organisatie ook buiten kantoortijd eenvoudig kunnen bereiken. Als professionele ICT dienstverlener kan je dan niet vertrouwen op een wisseltelefoon of mailtje vanuit je ticketing-systeem. DutyFlow zorgt voor een betrouwbare en optimale bereikbaarheid. Lees meer..

Openbare Orde & Veiligheid (OOV)

De veiligheid van burgers en medewerkers staat voor veel organisaties in de publieke sector centraal en de bereikbaarheid van hulpverleners staat hoog geprioriteerd. Bij een incident moet snel de juiste persoon worden gealarmeerd. Lees meer..

Oproepdiensten en consignatie voor de Openbare Orde en Veiligheid voor betere bereikbaarheid