Over ons

De oorsprong van DutyFlow

In opdracht van een klant heeft OrcaGroup (het moederbedrijf van DutyFlow) de applicatie ontwikkeld om gesprekken voor storingsmonteurs buiten kantoortijden te routeren naar de monteur die dienst heeft. Deze oplossing kreeg de naam DienstPlanner.

Ons Team

DutyFlow is ontwikkeld voor en door mensen met stand-by shifts. Onze eigen medewerkers hebben zelf al jaren storingsdienst. Zij weten als geen ander wat de do’s en dont’s zijn, hoe klanten graag geholpen willen worden en welke impact het heeft op hun privé leven.

DutyFlow is door ons ontwikkeld voor blije klanten, blije medewerkers én blije managers en directie.

Cees, Cindy, Erik, Camiel, Huib, Janneke, Jeroen, Jonian, Marlies & Roel

Van DienstPlanner naar DutyFlow

Uit marktonderzoek is gebleken dat de markt voor DienstPlanner groeit. Uit het onderzoek bleek ook dat DienstPlanner niet het juiste beeld oproept bij mogelijke gebruikers. Daarom krijgt het product een nieuwe naam: DutyFlow.

Nog belangrijker is dat DutyFlow in December 2018 volledig vernieuwd zal worden. Er komt dan ook een app beschikbaar om, onder andere, roosters in te zien en diensten te wisselen.

Onze visie op software ontwikkeling

OrcaGroup ontwikkelt verschillende software oplossingen voor kritische communicatie. Benieuwd naar onze visie op software ontwikkeling? Lees het hier.

Altijd bereikbaar voor bereikbaarheids- en oproepdiensten

Meld je aan voor een gratis demo